понеділок, 09 лютого 2009 12:48

Росія не буде вводити візовий режим з Україною

Росія не буде вводити візовий режим з Україною
Росія не має планів введення візового режиму з Україною, заявив директор департаменту консульської служби МЗС РФ Андрій Карлов.

"Переді мною і моїми колегами керівництво міністерства підготовку угоди про візовий режим не ставило, так що поки будемо їздити без віз", - сказав він в понеділок на прес-конференції в Москві.

Раніше з"явилася інформація про те, що Росія може в односторонньому порядку скасувати безвізовий режим з Україною. У Держдуму РФ був внесений законопроект, що передбачає можливість скасування безвізового режиму з країнами при виникненні на їхній території збройних конфліктів або загрози тероризму.

Міністерство закордонних справ України пов"язує прагнення Російської Федерації ввести візовий режим з Україною з наміром України вступити в НАТО.

Це пов"язано з послідовними діями МЗС

"Така заява з боку РФ звучить не вперше... Очевидно, що це не пов"язано з тероризмом чи чимось іншим. А пов"язано з послідовними діями МЗС у справі вступу в НАТО ", - заявив прес-секретар МЗС України Василь Кирилич.

За матеріалами: "ForUm", "Інтерфакс-Україна"
Зараз ви читаєте новину «Росія не буде вводити візовий режим з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі