неділя, 09 серпня 2015 22:33

Російського співака Стаса П'єху не впустили в Україну

Російського співака Стаса П'єху не впустили в Україну
Стас П'єха. Фото: www.metronews.ru

СБУ та Держприкордонслужба відмовили у в'їзді на територію країни російському співаку Стасу П'єсі "через його підтримку окупації Криму та пропутінської пропаганди".

Як повідомили в Одеській ОДА ввечері 9 серпня, недопуск П'єхи на територію України було здійснено за рекомендацією ОДА.

"Україна вітає приїзд порядних російських артистів, музикантів, туристів, інвесторів, але всім тим, хто підтримує окупаційний режим - в'їзд на нашу територію закритий", - зазначено у повідомленні.

У своєму Facebook глава ОДА Михаїл Саакашвілі написав: "Нахабство "КРИМНАШ публіки" просто вражає. Вони вважають, що мають право виправдовувати і підтримувати гвалтівників і як ні в чому не бувало після цього приїжджати до жертви агресії на заробітки. Апологетам Путіна не місце на українській землі. Нехай їздять на заробітки в Сиктивкар". 

Нагадаємо, Мінкульт України в суботу оприлюднив "чорний список" діячів культури, які створюють загрозу національній безпеці. До списку увійшли: Олег Газманов, Йосип Кобзон, Йосип Пригожин, Іван Охлобистін, Микола Расторгуєв, Михайло Пореченков, Михайло Боярський, Григорій Лепс, Сергій Безруков. У переліку також значаться Володимир Кучеренко, Єгор Холмогоров, Михайло Хазін, а також Валерія Перфілова.

Крім того до переліку митців "нон грата" потрапив і французький актор Жерар Депардьє, який на сьогодні має російський паспорт і відкрито виступає з підтримкою дій Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Російського співака Стаса П'єху не впустили в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі