понеділок, 20 липня 2020 13:28

Батьки благають про допомогу на реабілітацію їх єдиного сина

Батьки благають про допомогу на реабілітацію їх єдиного сина
Валерій Перепада через нещасний випадок отримав травму. Фото: Ольга Перепада

24-річний Валерій Перепада з міста Ватутіне на Черкащині внаслідок нещасного випадку отримав травму шийного хребця та забій спинного мозку. Переніс операцію по встановленню імпланту. Для відновлення руху рук і ніг потрібна реабілітація. Рідні просять допомоги.

"Валерій в нас єдина дитина. Друге літо працює поваром на базі відпочинку в Одесі. В ніч на 30 червня через нещасний випадок отримав травму. Син три доби був в реанімації. Опісля його перевели в нейрохірургічне відділення. 13 липня йому видалили розтрощений шийний хребець та вставили імплант. Ми з чоловіком змогли покрити витрати, пов'язані із реанімацією, операцією та лікуванням. Пішло близько 60 тисяч гривень. Ми вдячні тим, хто був поруч морально. Підтримував нас словами, молитвами, порадами, грошима. Життя сина врятовано. Потроху повертається чутливість рук і ніг. Важливо не втрачати дорогоцінний час для відновлення рухових функцій. 22 липня нас чекають в реабілітаційному центрі Модричі на Львівщині. Вартість курсу лікування становить 81 тисяча гривень. Після цього буде зрозуміло, скільки треба буде курсів реабілітації. Нам дуже потрібна матеріальна допомога, щоб повернути сина до звичайного способу життя. Звертаємося до небайдужих людей. Будемо вдячні за кожну гривню", - розповіла Gazeta.ua мати Ольга Перепада.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 4149 4991 0258 8611 (Перепада Ольга Михайлівна).

Зараз ви читаєте новину «Батьки благають про допомогу на реабілітацію їх єдиного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі