пʼятниця, 28 червня 2013 04:53

Рівень води на українській ділянці Дунаю стабільно знижується

Рівень води на українській ділянці Дунаю стабільно знижується
Фото: news.liga.net

Рівень води на українській ділянці Дунаю стабільно знижується. Зокрема, станом на 27 липня, рівень води на Верхньому та Середньому Дунаї знижується на 0-29 см за добу, повідомили УНН у прес-службі ДСНС.

На українській ділянці Дунаю рівні води на ранок 27 липня становили: Рені – 452 см (мінус 5 см), Ізмаїл – 311 см (мінус 1 см), Кілія - 184 см (0 см), Вилкове - 144 см (мінус 2 см) над нулем постів. До небезпечних відміток відповідно залишилося: 83, 59, 81, 11 см. Ці рівні нижчі за небезпечні та загрози для населення не складають. Це дало підстави для згортання пунктів збору рятувальників, розташованих поблизу с. Орловка Ренійського району та м. Кілія в Одеській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві відкрився перший в Україні ресторан у небі

"Останні два дні рівень води в Дунаї почав поступово знижуватися. Сьогодні ми остаточно переконалися, що гідрологічна ситуація в регіоні нормалізувалася, загрози життю людей та територіям немає. Виконавши своє завдання та професійний обов'язок, рятувальники розпочали згортання пунктів збору, після чого і техніка, і особовий склад будуть передислоковані до місць постійного розташування", – підкреслив Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських.

Зараз ви читаєте новину «Рівень води на українській ділянці Дунаю стабільно знижується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі