пʼятниця, 25 жовтня 2024 11:30

Резонансні затримання хабарників із ТЦК відбуваються у взаємодії з командуванням Сухопутних військ - Павлюк

Резонансні затримання хабарників із ТЦК відбуваються у взаємодії з командуванням Сухопутних військ - Павлюк
Олександр Павлюк відреагував на корупцію у ТЦК. Фото зі сторінки командувача Cухопутних військ у Facebook

Резонансні затримання порушників закону серед керівників і співробітників ТЦК відбуваються за прямої ініціативи та всебічного сприяння командування Сухопутних військ на всіх етапах. Про це у Facebook заявив командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк.

Він повідомив, що за останні місяці командування налагодило тісну взаємодію з правоохоронними органами для ефективнішого викриття фактів надання чи отримання неправомірної вигоди в системі мобілізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозру отримало 64 посадовця, а також скасовано понад 4 тис. висновків про інвалідність - Малюк

"Нульова толерантність до корупції - єдине, що ми можемо запропонувати для викорінення зловживань у системі комплектування. Ми нарощуємо зусилля задля покарання всіх причетних та очищення наших лав від негідників", - заявив Павлюк.

Як повідомлялось раніше, в Україні вже відкрили десятки кримінальних справ щодо зловживань та корупції в територіальних центрах комплектування.

24 жовтня правоохоронці викрили начальника Тернопільського районного ТЦК, який вимагав талони на пальне за відстрочку від мобілізації.

Того ж дня в Києві правоохоронці викрили схему в Голосіївському районному ТЦК: зловмисники продавали чоловікам "білі квитки" - їхня вартість становила від $2 тис. до $15 тис. У фігурантів виявили понад $1 млн готівкою.

Зараз ви читаєте новину «Резонансні затримання хабарників із ТЦК відбуваються у взаємодії з командуванням Сухопутних військ - Павлюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі