субота, 05 грудня 2015 12:59

Резиденцію святого Миколая відкрили у Львові

Резиденцію святого Миколая відкрили у Львові
Фото: svit24.net

У п'ятницю, 4 грудня львівський Миколай уже вдруге зустрів дітей у своєму маєтку.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Резиденція розташована на висоті понад 300 метрів над рівнем моря, тому тут її вже назвали Головною.

Організатори розповідають, що ідея відкрити резиденцію святого Миколая з'явилася у 2014 році через події на сході України. Тут можна написати листа зі своїми побажаннями, залишити його на розгляд ельфові, розказати вірш Миколаєві та отримати подарунок.

"У нашій країні є дуже багато малозабезпечених дітей. Разом із партнерами ми вже другий рік поспіль створюємо свято-казку. В першу чергу це для дітей-сиріт, дітей із малозабезпечених сімей та дітей, чиї батьки загинули в АТО", – говорить один із організаторів свята Валерій Швець.

Резиденція, розташована на території парку "Знесіння", відкрита щоденно з 12:00 до 19:00. Цього року відвідати Миколая у Львові можна до 21 грудня. Минулого року тут побували понад 2 тисячі осіб.

Як показало опитування Gazeta.ua, на День Миколая діти замовляють мобільні телефони, планшети, настільний футбол і будиночок для Барбі.

6 грудня католики святкують День святого Миколая. 19 грудня це свято відзначать православні і греко-католики.

Зараз ви читаєте новину «Резиденцію святого Миколая відкрили у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі