вівторок, 17 вересня 2013 05:49

Резиденцію президента США закидали хлопавками

Резиденцію президента США закидали хлопавками
Фото: infousa.ru

Кілька хлопавок були кинуті на територію резиденції президента США у Вашингтоні ввечері у понеділок, 16 вересня, повідомляє Agence France -Presse.

Журналістів, які перебували у момент події на території резиденції президента США , співробітники Секретної служби попросили екстрено перебратися у внутрішні приміщення .

Звук хлопавок, перекинутих через північну огорожу резиденції американського президента, деякі очевидці сприйняли за постріли і написали в своїх твіттер- акаунтах "про стрілянину біля Білого дому". Ці повідомлення процитували і ряд ЗМІ. Прес-служба Секретної служби інформацію про постріли офіційно спростувала. Чоловік, що кинув хлопаки, затриманий співробітниками Секретної служби, повідомляє Agence France -Presse.

Повідомлення "про постріли в Білому домі" з'явилися через кілька годин після стрілянини в будівлі Адміралтейства у Вашингтоні, в результаті якої загинули 13 осіб. Стрілок , пізніше впізнаний як 34- річний екс - співробітник ВМС США Аарон Алексіс (Aaron Alexis) , був знищений прибула на місце події поліцією. Мотиви Алексіса поки не встановлені, проте відомо, що він був звільнений із ВМС США в 2011 році за халатність.

Зараз ви читаєте новину «Резиденцію президента США закидали хлопавками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі