пʼятниця, 04 червня 2010 11:26

Режисер "Трансформерів" знайшов заміну Меган Фокс (ФОТО)

 

Майкл Бей затвердив заміну Меган Фокс в нових "Трансформерах". Нею стала модель Розі Хантінгтон-Уайтлі, повідомляється на офіційному сайті режисера.

Чутки про кандидатуру моделі ходили давно. Так, днями в інтернеті з'явився ролик, що вітає з новою роллю,від компанії Victoria's Secret, для якої знімалася Хантінгтон-Уайтлі. Примітно, що модель вже раніше працювала з Беем - той знімав її в серії рекламних роликів.

Про те, що Меган Фокс не зніматиметься в третій частині "Траснформерів" стало відомо 19 травня з офіційної заяви, поширеної компанією Paramount Pictures.

У вересні 2009 року з коментарів Фокс з приводу знімального процесу "Трансформерів" в пресі розгорівся скандал. Колеги актриси звинуватили її в невдячності і розкритикували за порівняння Майкла Бея з Адольфом Гітлером.

Зйомки нової картини про інопланетних роботів в даний час йдуть повним ходом. Вихід на екрани кінотеатрів наступної картини відомої франшизи запланований на 1 липня 2011 року.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Трансформерів" знайшов заміну Меган Фокс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі