пʼятниця, 12 червня 2009 10:31

Республіканець знайшов спільне між Обамою та Путіним

Республіканець знайшов спільне між Обамою та Путіним
Член Палати представників, республіканець Ерік Кантор порівняв плани президента США Барака Обами із порятунку американського автопрому з політикою Володимира Путіна.

Кантор вважає, що адміністрація Обами позбавила кредиторів компанії General Motors та її акціонерів законних прав на участь в процесі банкрутства автоконцерну, і замість цього передала всі права політичним союзникам демократів і членам профспілок працівників автопрому.

"Це як в путінській Росії", - заявив Кантор, - "Політичних союзників винагороджують на шкоду дотриманню законодавства".

Нагадаємо, що кілька днів тому адміністрація Обами запропонувала законопроект, згідно з яким компанії, що двічі отримали державну допомогу, зобов"язані погоджувати виплати бонусів з владою. При цьому у чиновників залишається право заборонити які-небудь бонуси.

Паралелі між президентом США і російським прем"єр-міністром провів ще один політик-консерватор Джон Фієрі, який 11 червня написав в своєму блозі: "Як і у Обами, у розпорядженні Путіна знаходяться раболіпні ЗМІ, налякані економічною нестабільністю і що шукають будь-яку допомогу, яка дозволить залишитись на плаву".

Демократ з Палати представників Кріс ван Холлен вже відповів на коментарі Еріка Кантора, заявивши, що республіканцям слід було б припинити пошуки винних, загорнути рукава і разом з президентом і демократами почати працювати для відновлення економіки, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Республіканець знайшов спільне між Обамою та Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі