понеділок, 24 серпня 2020 08:25

Вирішальними стануть наступні 5 років - нумеролог

Вирішальними стануть наступні 5 років - нумеролог
24 серпня Україна відзначає 29-річчя. Нумеролог Антоніна Данилишина вважає, що це непростий, але цікавий вік. Фото: pixabay.com

Восени перед Україною відкриється кілька нових перспектив. Використати усі не зможемо, бо при владі будуть люди, які бояться відповідальності. Власний імідж їм дорожчий за долю країни. Про це Gazeta.ua розповіла нумеролог Антоніна Данилишина.

"24 серпня Україна відзначає 29-річчя. Це непростий вік, - каже нумеролог. – У людей на цей період припадає перша серйозна криза, жаліються на життя і роблять дурниці. У цьому віці здатні і до саморуйнації, і до звершень. Часто у цей період наважуються на зміну сімейного статусу, професії, місця проживання.

У 29 жаліються на життя і роблять дурниці

Поєднання чисел 2 і 9 у нумерології символізують перемогу духу над тілом, бажань над потребами. Водночас це період внутрішніх протиріч: 2 відповідає за матеріальні блага, 9 – за духовні. Постійно доведеться вирішувати, чого ми хочемо: швидкого, але одноразового збагачення. Чи повільного, стабільного розвитку. Україна буде нерішучою. Перекладатиме відповідальність на інших, а потім кусатиме лікті, що за нас все вирішив Вашингтон чи Париж".

За словами нумеролога, 29 в історії України – важка дата.

"29 січня 1918 року відбулася битва під Крутами, у ніч на 30 листопада 2013-го – силовий розгін Майдану, 29 серпня 2014-го – пік Ілловайської трагедії, - пояснює Данилишина. – 2+9=11, а 1+1=2. Двійка символізує боротьбу добра і зла, правди і брехні. На Україну покладуть важливу місію у світі. Більш за все ми будемо щитом Європи від агресії Росії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія розвалиться за кілька років

До 30 річниці незалежності повернути окуповані Росією території Донецької і Луганської областей, а також Криму, не вдасться.

"Повільно рухаємося до закінчення війни, - говорить нумеролог. – Наївно розраховувати, що до 30-річчя нам вдасться провести парад перемоги. У наступному році, як ніколи, будемо близькі до цього, але Росія війну заморозить. Матиме щось схоже за сценарієм, як у Білорусі. Багато конфліктів спалахнуть всередині країни-агресорки, будуть вимагати автономії землі, які десятиліттями жили у її складі. Російсько-українська війна тягнутиметься ще не один рік, а потім розв'яжеться раптово. Зміняться гравці на політичній арені світу, влада в Росії і Україні".

Російсько-українська війна тягнутиметься ще не один рік, а потім розв'яжеться раптово

Багато чого досягнемо на духовному рівні.

"Об'єднуватимуться церкви та громади, зросте кількість вірян у ПЦУ, - прогнозує Данилишина. - Усі числа, що закінчуються на 9, символізують кармічні зміни та пошук покликання. Станемо свідками містичних подій. Навколо відбуватиметься стільки всього, що важко пояснити законами фізики і здоровим глуздом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путіну загрожує "православний Талібан"

29 також символізує пам'ять про минуле. Від помилок нас застереже усвідомлення історичних подій.

"Лише спираючись на досвід, зуміємо уникнути помилок у майбутньому. До історії потягнуться навіть ті, хто раніше мало цікавився фактами. На екрани виходитиме більше документальних фільмів та історичних розслідувань. Стануть відомі сторінки історії, які від нас приховала радянська влада", - розповідає Антоніна Данилишина.

За словами нумеролога, восени станемо свідками кількох гучних політичних скандалів.

"Заговорять і про розпуск парламенту, і про нову кандидатуру на посаду президента, - каже Данилишина. – Імпічменту вимагатимуть ті, хто привів його до влади. Ми побачимо нові обличчя. Матимемо не одного, а одразу двох лідерів, які поведуть за собою тих, хто хоче змін і розчарувався у нинішніх політиках. Серед лідерів буде людина, яка отримала освіту за кордоном, але приїхала розбудовувати свою країну. Розпочнеться протистояння народу і влади. Стара система відживе себе остаточно. Хто раніше займав високі посади, не зможуть прилаштуватися навіть в органи місцевого самоврядування".

Заговорять про розпуск парламенту й імпічмент президенту

На нас чекає гаряча осінь. Країною прокотиться хвиля протестів.

"Зросте кількість невдоволених діями влади та фінансовою кризою, - говорить нумеролог. - Будемо ситі по горло соціальними експериментами. Народу стануть відомі мотиви вчинків деяких політиків. Їх скинуть з посади так само легко, як і обрали. 30-річну Україну мало хто впізнаватиме.

За наступний рік зробимо кілька впевнених кроків до прориву. А до 35-ї річниці сюди охоче повертатимуться ті, хто шукав притулку і заробітків по світу.

Вирішальними стануть наступні 5 років. Заручимося підтримкою впливових гравців. В Україну підуть інвестиції. Це допоможе закласти основу на майбутні роки".

У наступні п'ять років перед Україною стоятимуть два ключові виклики. Перший – відсутність довіри в суспільстві. Спрацювала російська стратегія пересварити українців. Другий – відсутність проривних ідей, вважає футуролог Андрій Длігач.

Зараз ви читаєте новину «Вирішальними стануть наступні 5 років - нумеролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі