вівторок, 27 листопада 2007 10:31

Рецидивіст підірвав себе в електричці у відповідь на прохання пред"явити квиток

У одному з вагонів у електричці Уфа-Кропачово на станції Аша Челябінської області РФ пролунав вибух, потерпілих немає. Чоловік, який підірвав гранату, був тяжко поранений осколками і помер від отриманих травм. У момент вибуху пасажирів у вагоні вже не було. Дізнавшись про загрозу безпеці пасажирам, до чоловіка у вагоні терміново наблизилися 2 співробітники міліції. Один із правоохоронців переконував чоловіка не здійснювати непоправного, другий у цей час терміново виводив людей з вагону. Усі пасажири вже залишили вагон, коли раптово пролунав вибух.

За даним фактом порушена кримінальна справа, розпочато розслідування. Особа загиблого встановлюється.

Проте, як заявило джерело в регіональних силових структурах, людина, яка підірвала гранату, була жителем Кіровської області, раніше засуджена.

Пересувний склад електропоїзда отримав незначні пошкодження – пошкоджений вагон, розбито шибки. На графік руху потягів подія не вплинула, повідомляє РЗД.

Для з"ясування обставин на дорозі спільно з представниками правоохоронних органів створена спеціальна комісія, яка на даний час працює на місці інциденту, передає "Интерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Рецидивіст підірвав себе в електричці у відповідь на прохання пред"явити квиток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі