неділя, 13 серпня 2023 18:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Розвідка назвала ключові провали режиму Путіна в Україні

Розвідка назвала ключові провали режиму Путіна в Україні
Режим російського диктатора Володимира Путіна в Україні нічого не може зробити, впевнені у ГУР. Фото: РИА Новости

Режим російського диктатора Володимира Путіна в Україні нічого не може зробити.

Війна в Україні з РФ триває, але Росія вже втратила на нашій території свій головний кадровий резерв. Про це в ефірі телеканалу FreeДом розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін готується стріляти з танків по москвичах – українська розвідка

"Колишня так звана "друга армія"не змогла провести так звану "спеціальну військову операцію" в ті терміни, які планувала. Жодне з поставлених завдань не була досягнуто. І сьогодні ми бачимо величезні втрати російської армії, кадровий кулак і головний кадровий резерв рашистів знищений сьогодні в Україні", – зазначив він.

Представник ГУР МО додав, що розконсервація в РФ старої військової техніки 50-х, 60-х років виробництва сама про себе говорить.

"І якщо міркувати гіпотетично про конфлікт з НАТО – НАТО сміється сьогодні просто з російської армії. Режим Путіна в Україні нічого зробити не може", – підкреслив Юсов.

Президент Росії Володимир Путін ніколи не мав "плану Б" повномасштабного вторгнення в Україну.

Не розробив його, бо дійсно розраховував швидко захопити Київ і поставити там маріонетковий уряд, повідомив колумніст і триразовий лауреат Пулітцерівської премії Томас Фрідман у статті The New York Times "Володимир Путін – найнебезпечніший дурень у світі".

На його думку, відсутність "плану Б" робить війну Путіна однією з найбезглуздіших в сучасній історії.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка назвала ключові провали режиму Путіна в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі