пʼятниця, 17 лютого 2012 13:56

Ральф Лорен вдягнув жінок у чоловічий одяг та дав у руки тростину
23

Фото: Фото: Reuters

Дизайнер Ральф Лорен для своєї нової модної колекції в рамках тижня моди в Нью-Йорку вибрав джерелом натхнення серіал "Абатство Даунтон", і взятий звідти саундтрек задав настрій всьому дефіле.

Забувши про улюблений "ковбойський" стиль, гуру фешн-індустрії одягнув своїх героїнь у строгі костюми-трійки з картатої і смугастої вовни, що відсилають нас до перших післявоєнних років, а також в жіночні сукні з заниженою талією міді- та максі-довжини.

У колекції переважають спокійні, приглушені кольори, розбавлені яскравим золотом і фуксією. Лінійка вечірніх туалетів присвячена "ревучим двадцятим" з їхнею обробкою бісером і вишивкою у дусі ар-деко.

Втім, є й цілком сучасні моделі - лаконічні, але разом з тим ефектні завдяки продуманим деталям: чорна сукня до підлоги максимально простого крою прикрашена посипаною стразами змією, а шовкове вбрання того ж кольору доповнює болеро з кольорових пір'їн.

Зараз ви читаєте новину «Ральф Лорен вдягнув жінок у чоловічий одяг та дав у руки тростину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі