середа, 23 грудня 2009 14:57

"Доктор Хаус" перестав подобатися телеглядачам

"Доктор Хаус" перестав подобатися телеглядачам

Неодноразовий володар премій "Еммі" серіал "Доктор Хаус" почав стрімко втрачати позиції в рейтингу популярності американських серіалів. Черговий, шостий за ліком, сезон "Доктора Хауса" критики все ще номінують на різні премії, які дедалі частіше дістаються конкурентам - серіалам "Американська сімейка", "Хор" і "Пуститися берега" (Breaking Bad).

Цього року "Доктор Хаус" не пробився в щорічні "гарячі десятки", що складаються оглядачами різних видань під Різдво. Тим часом, дебютант комедійного жанру серіал "Хор" в цьому сезоні отримав відразу п"ять призів Satellite Awards. Його визнали найкращим комедійним шоу, а виконавців головних ролей "Хору", Метью Моррісона та Лію Мішель, кращими акторами.

Історія про колишнього викладача хімії "Пуститися берега" так само стрімко відвойовує лаври, які до цього належали серіалу "Божевільні" про будні рекламного агентства в шістдесятих роках минулого століття.

Кращою у двох номінаціях - "Кращий драматичний серіал" і "Кращий актор в драматичному серіалі" - стала саме кримінальна драма "Breaking Bad".

РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «"Доктор Хаус" перестав подобатися телеглядачам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі