вівторок, 01 червня 2010 09:20

П'ятикурсницю київського інституту викрали біля гуртожитку (ФОТО)

 

У Києві на вулиці Мельникова невідомі викрали 22-річну п'ятикурсницю престижного Інституту міжнародних відносин (КІМВ) Ірину Лазаренко.

"В п'ятницю, 28 травня, до нас в аудиторію зайшов директор інституту Валерій Копєйка, - розповіла першокурсниці КІМВ Олена. - Він повідомив, що близько 8 ранку невідомі викрали студентку 5-го курсу нашого інституту. Говорить, вона вийшла зі своєї машини біля гуртожитку інституту, подзвонила однокурсникам, що, мовляв, йду (а у них якраз залік цього дня був), і тут під'їхав білий мікроавтобус, в який дівчину і заштовхали. Нібито це бачив охоронець кафе, яке розташоване неподалік від інституту. Копєйка попросив нас, якщо комусь щось стане відоме, щоб студенти говорили йому".

На сайті КІМВ розміщена інформація про зникнення Ірини. За достовірну інформацію про її місцезнаходження ініціатори розшуку обіцяють винагороду.

Керівництво інституту також повідомило в міліцію про викрадання студентки.

"Але поки слідству нічого нам сказати", - розповів проректор КНУ імені Шевченко (КІМВ входить в його склад) Володимир Бугров.

"Спершу зупиняємо всі схожі за прикметами мікроавтобуси - білі", - заявило джерело в київській міліції.

"Ірину шукаємо вже четвертий день. Це хороша студентка, яка вчилася на 4 і 5. Своєю поведінкою ніколи не насторожувала. Міліція нас повідомила, що посилено її розшукує. За неперевіреною інформацією, білий мікроавтобус бачили біля парковки декілька днів. Наскільки я знаю, викрадачі поки не висували жодних вимог батькам", - розповів ректор Київського нацуніверситету Леонід Губерський.

"У інституті говорять про дві версії НП. Перша - це те, що від її батьків (а тут не вчаться діти з бідних сімей) зловмисники хочуть отримати викуп. Друга версія - що Іра, можливо, зв'язалася з якимись кримінальними людьми і у неї виникли проблеми", - розповіла студентка Олена.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «П'ятикурсницю київського інституту викрали біля гуртожитку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі