четвер, 29 травня 2008 19:59

П"ятеро молодих людей загинуло, повертаючись із риболовлі

25 травня о пів на другу ночі  семеро молодих людей поверталися із риболовлі "Опель Омегою". Біля села Олексинці Срібнянського району на Чернігівщині машина перекинулася. Загинули дві дівчини і три хлопці.

— 20-річний водій із Києва приїхав у село до родичів, — розповідає секретар Олексинської сільської ради Ольга Бирин, 54 роки. — Хлопець хороший, непитущий.  У машині крім нього були 17-річні  Таня Муквич із Олексинців та Іра Пшенична із Березівки Талалаївського району, Танін брат — 13-річний Ярослав Муквич,  сусід Сергій Сизов, 22 роки, та двоє 20-річних хлопців із Києва.

"Опель" знесло на узбіччя, й він перекинувся. Пасажири повилітали на 10 м. Усе сталося на очах у братів пасажирів 19-річного Олексія Муквича та 20-річного Михайла Сизова. Хлопці їхали на мотоциклі.  Олексій побіг по батька. Мишко додзвонився до дядька. Поруч помирав його брат Сергій Сизов. Він хрипів. Михайло хотів перевернути його, та боявся зробити  гірше.

Загиблих Сергія Сизова, Тетяну та Ярослава Муквичів поховали поряд на олексинському кладовищі.

— Таня із подружкою з Березівки вчилися на підготовчих курсах у Ніжинському університеті, — каже Ольга Бирин. — У неділю дівчата збиралися їхати на екзамен.

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро молодих людей загинуло, повертаючись із риболовлі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі