четвер, 22 червня 2023 06:00

П'ять справ, якими цього дня займатися не можна – гороскоп на 22 червня

П'ять справ, якими цього дня займатися не можна – гороскоп на 22 червня
Зачекайте з подачею документів на нове місце навчання. Відтермінуйте придбання смартфонів. Фото: pixabay.com

22 червня не можна назвати продуктивним днем. Виникатиме багато непорозумінь між родичами і друзями. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Співрозмовники не чутимуть одне одного, - говорить астрологиня. – Більш складним цей день буде для жіноцтва. Постійно виникатимуть приводи для хвилювання. Настрій буде зовсім не робочий. Більшої уваги потребуватимуть діти. Загострюються конфлікти між підлітками. Є 5 справ, якими цього дня займатися не можна. Відтермінуйте на добу початок ремонту авто чи квартири. Не час іти до перукарні. Робота майстра не задовольнить вас. Зачекайте з подачею документів на нове місце навчання. Відтермінуйте придбання смартфонів. Скасуйте перше побачення з людиною, яку зустріли в інтернеті. Справити на когось гарне враження цього дня буде непросто. Знижуйте спортивні навантаження. Дайте організму відпочити".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не ставте власні інтереси вище потреб коханих та дітей. Враховуйте їхні побажання, коли змінюєте житло чи плануєте подорож.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Це день теплих повідомлень і зворушливих зустрічей. Прийміть запрошення на весілля чи випускний вечір. Розділіть радість з тими, кого любите.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вдалий період, аби почати вивчати іноземні мови та записуватися на курси з програмування. Особливим може стати вечір. Побачення має усі шанси перерости в освідчення у коханні.

Рак (22 червня – 22 липня)

Життя даруватиме вам чимало бонусів. Можете серйозно збільшити заробітки. Романтичні побачення перенесіть на наступний тиждень. Ті, хто захоплюватиметься вами, не буде вам до душі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не бійтеся здатися смішним. Заявляйте іншим про свої плани та ідеї. Показуйте, що умієте і здивуєтеся, як багато прихильників зустрінете цього дня. Вечір буде щедрим на винагороду. Повернуть давній борг.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Виявляйте ініціативу, але не спішіть. Пам'ятайте: тихіше їдеш – далі будеш. Збитки понесуть зарозумілі і зухвалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто знайде своє покликання і розбагатіє – фінансовий гороскоп на червень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Те, що для вас здається елементарним, буде непідйомним для інших. Це обурюватиме і пригнічуватиме. Підлеглі не зможуть сповна реалізувати ваші задуми. Доведеться працювати пліч-о-пліч, аби показати їм гідний приклад.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відганяйте від себе тривожність. Усі випробування, які виставить доля, вам під силу. Не ризикуйте. Купувати ноутбуки та айфони краще у вихідні. З'явиться бажання відновити стосунки з колишніми коханими. Цього краще не робити. Пригода серйозно ранить ваше серце.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сором'язливі і несміливі більше втрачатимуть, ніж зароблять. Добре вестиметься аналітикам та науковцям. Непокоїтиме головний біль. Не допускайте перевтоми. Вдалий період, аби йти на прийом до психолога. Вдасться позбутися багатьох речей, які обтяжують ваше життя.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Наведіть лад у гаражі чи погребі. Речі, якими не користуєтеся, варто виставити на продаж. Про романтичні стосунки можна тільки мріяти. Вам зустрічатимуться люди, які ігноруватимуть ваші бажання. Відмовтеся від гострих страв та алкоголю. Бережіть печінку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Комерційна діяльність буде успішною. Зумієте вдало продати те, що виростили власними руками. Перегляньте список витрат. Вас оточуватимуть цікаві і незвичні люди. Але серед них буде чимало егоїстів. Не поспішайте зав'язувати стосунки з ними. Слабкими будуть зуби. Іти до стоматолога краще у п'ятницю.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це ключовий тиждень, аби визначатися із професією та колективом. Ви зустрічатимете людей, які допоможуть зорієнтуватися у виборі. Хай не засмучують вас невисокі заробітки. Скоро вдасться підвищити доходи.

Астрологиня зробила неочікуваний прогноз на тиждень з 19 по 25 червня. Вона розповіла, кому тиждень обіцяє високі прибутки і неймовірні подарунки долі.

Зараз ви читаєте новину «П'ять справ, якими цього дня займатися не можна – гороскоп на 22 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі