неділя, 01 липня 2018 16:30

П'яний водій збив на пішохідному переході дівчинку, дитина в реанімації

П'яний водій збив на пішохідному переході дівчинку, дитина в реанімації
У Рівненській області п'яний водій збив дівчинку, дитина отримала тяжкі травми. Фото: Нацполіція

У Сарнах Рівненської області п'яний водій збив на регульованому пішохідному переході 11-річну дівчинку.

Дитина знаходиться в реанімації, передає прес-служба Нацполіції регіону.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля "BMW", 31-річний місцевий житель на великій швидкості здійснив наїзд на 11-річну дівчинку, яка переходила дорогу по регульованому пішохідному переході. У ході спілкування з водієм поліцейські виявили у нього ознаки сп'яніння, перевірка виявила 0,57 проміле", - йдеться в повідомленні.

Дівчинка отримала тяжкі переломи тім'яневої кістки і ноги, політравму та багато саден на тілі. Дитина в реанімації, вона прийшла до свідомості, однак її стан оцінюють як важкий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Керченському мосту курйозна ДТП: показали момент аварії

Водія затримали, зараз вирішується питання про повідомлення йому підозри у вчиненні злочину. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Два мікроавтобуси зіткнулися на київській трасі, неподалік від села Дівички. За попередньою інформацією, загинув водій, близько десяти пасажирів автобуса отримали травми різної тяжкості.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій збив на пішохідному переході дівчинку, дитина в реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі