понеділок, 23 листопада 2009 09:33

П"яний росіянин на Lamborghini влаштував в Швейцарії "мажорне" ДТП

П"яний росіянин на Lamborghini влаштував в Швейцарії "мажорне" ДТП
Вихідець з Росії, який на минулому тижні став винуватцем серйозного ДТП в Швейцарії, знаходився в стані алкогольного сп"яніння, передає РІА Новости з посиланням на швейцарські ЗМІ.

В ніч з четверга на п"ятницю, в 23:30 за місцевим часом 22-річний росіянин став винуватцем серйозного ДТП в швейцарському кантоні Женева.

За словами очевидців, водії чотирьох автомобілів класу люкс - Lamborghini Murcielago, Bugatti Veyron, Mercedes Mclaren і Porsche Cayenne Turbo - влаштували гонку на дорозі з Женеви до Лозанни, що проходить через населені пункти на березі Женевського озера.

Машини постійно обганяли один одного, швидкість їхнього руху перевищувала 220 кілометрів на годину (при максимально дозволених 80 кілометрах на годину на даній ділянці).

Водій Lamborghini вирвався вперед, проте, коли на дорозі показався Volkswagen Golf 70-річного німця, який рухався в тому ж напрямі, він не впорався з керуванням і врізався в Golf. Після зіткнення його машина, зробивши декілька оборотів навколо своєї осі, підстрибнула, пролетіла декілька метрів і врізалася в огорожу.

Німець отримав серйозну черепномозкову травму і був госпіталізований, троє учасників гонки, машини яких не постраждали, сховалися з місця події до приїзду поліції.

За даними газети Tribune de Geneve, в крові водія Lamborghini, який був доставлений в лікарню, виявилося 1,1 промілле алкоголю. Видання відзначає, що лихач зареєстрований в кантоні Женева, проте має водійське посвыдчення російського зразка, які в Швейцарії не визнаються.

Решта всіх учасників імпровізованої гонки також виявилася росіянами віком від 20 до 25 років, в Женеві вони знаходилися проїздом. При цьому шикарні авто, якими вони керували, були узяті напрокат.

Особи лихачів були встановлені того ж вечора, порушники були допитані і відпущені на свободу. Поліція кантону веде розслідування інциденту, за підсумками якого буде прийнято рішення про порушення кримінальної справи.

Не виключено, що учасникам гонки буде пред"явлено звинувачення в ненаданні допомоги людині, життя якої знаходиться в небезпеці, - 70-річний водій, постраждалий в результаті ДТП, як і раніше знаходиться в лікарні, лікарі борються за його життя. При цьому рятувальникам знадобилося близько години, щоб витягти його із понывеченого автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «П"яний росіянин на Lamborghini влаштував в Швейцарії "мажорне" ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі