понеділок, 24 грудня 2007 17:20

Путін вперше порушив регламент засідання уряду (ФОТО)

На завершальній цього року нараді з членами уряду в Кремлі президент Росії Володимир Путін вперше відступив від протоколу через кореспондента НТВ. Він встав з свого місця на чолі столу нарад і попрямував в глибину залу засідань, де зазвичай за дискусією стежить преса. Президент шукав очима Владимира Кондратьєва. Підійшовши до нього, Володимир Путін вимовив: "Щиро, від душі поздоровляємо, бажаємо всього доброго".

"Сьогодні у одного з представників ЗМІ - Володимира Петровича Кондратьєва ювілей - 60 років", - сказав президент.

Услід за президентом тележурналіста Кондратьєва привітали і присутні на нараді члени уряду. На завершальній цього року нараді у президента були присутні прем"єр-міністр Віктор Зубков, голова кремлівської адміністрації Сергій Собянін, перші віце-прем"єри Сергій Іванов і Дмитро Медвєдєв, віце-прем"єр Олександр Жуков, керівник апарату уряду Сергій Наришкін, міністр регіонального розвитку Дмитро Козак, міністр економічного розвитку і торгівлі Набіулліна, замкерівника кремлівської адміністрації Ігор Сечин, міністр оборони Анатолій Сердюков, глава Мінздравсоцрозвитку РФ Тетяна Голікова, міністр фінансів РФ Олексій Кудрін, міністр внутрішніх справ Рашид Нургалієв, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Путін вперше порушив регламент засідання уряду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі