вівторок, 02 червня 2009 14:03

Путін прокатав на першому російському Nissan голову корпорації (ФОТО)

Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін прокатав на першому автомобілі NissanTeana російської збірки голову франко-японського альянсу RenaultNissan Карлоса Гону.

"Машина хороша, якісна, красива", - передає РІА "Новости" слова Путіна журналістам після тест-драйву.

На питання російського кореспондента, який автомобіль кращий - недавно куплена "Нива" чи NissanTeana, прем"єр відповів, що це дві різні машини, які порівнювати не можна. "Нива" є позашляховиком, нагадав Путін.

Офіційна церемонія відкриття заводу японського автоконцерну Nissan відбулася у вівторок в Санкт-Петербурзі. Очікується, що обсяг виробництва на першому етапі, після виходу заводу на повну потужність, складе 50 тисяч автомобілів на рік, мовиться в повідомленні компанії.

Інвестиції в проект склали близько 200 мільйонів доларів.

Першою моделлю, яку почне випускати завод в Санкт-Петербурзі, стане автомобіль бізнес-класуNissanTeana. Іншою моделлю стане компактний позашляховик NissanX-Trail, друге покоління якого вийшло на російський ринок в липні 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Путін прокатав на першому російському Nissan голову корпорації (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі