понеділок, 01 червня 2009 15:19

Путін доручив дати 25 мільярдів рублів на порятунок АВТОВАЗу

Путін доручив дати 25 мільярдів рублів на порятунок АВТОВАЗу
Прем"єр-міністр РФ Володимир Путін доручив Мінфіну і Мінпромторгівлі до кінця тижня довести до Ростехнологій 25 млрд руб. з федерального бюджету як майновий внесок для надання безпроцентної позики АВТОВАЗу. Таке доручення Путін дав у ході засідання президії уряду РФ.

У свою чергу глава Мінпромторгівлі Віктор Христенко, коментуючи підписане прем"єр-міністром розпорядження про виділення даних коштів, відзначив, що таку форму підтримки з федерального бюджету було вибрано, виходячи з ситуації на АВТОВАЗі. Кошти, що виділяються підприємству, дозволять йому налагодити відносини з кредиторами і укладати нові кредитні угоди, необхідні для розвитку. Він також повідомив, що в даний час фахівці АВТОВАЗу спільно з Мінекономрозвитку завершують формування трирічної програми розвитку підприємства, на фінансування якої знадобиться 85 млрд руб., повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Путін доручив дати 25 мільярдів рублів на порятунок АВТОВАЗу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі