середа, 14 травня 2014 17:37

Путін планує позбавити оборонку іноземної залежності

Путін планує позбавити оборонку іноземної залежності
lenta-ua.net

Президент Росії Володимир Путін поставив завдання організувати виробництво всієї продукції оборонно-промислового комплексу винятково на території Росії.

Про це він заявив у середу в Сочі під час наради з виконання держоборонзамовлення, передає власний кореспондент Укрінформу в Росії.

"Ми повинні зробити все для того, щоб все, що використовується оборонно-промисловим комплексом, все, чого потребує оборонно-промисловий комплекс Росії, все це вироблялося на нашій території, щоб ми ні від кого не залежали з жодної з ліній переоснащення армії і флоту на нові системи озброєння", - сказав він.

За словами Путіна, питання імпортозаміщення у сфері ОПК є "правильним процесом" незважаючи на додаткові витрати. На його думку, такий крок піде на користь російської промисловості.

"Впевнений, що це піде на користь самій промисловості", - зазначив він.

Водночас Путін підкреслив, що для реалізації імпортозаміщення у сфері ОПК в Росії "потрібно буде відповідним чином скорегувати роботу наукових шкіл, найуважнішим чином подивитися на те, як будується робота з НДКР (Науково-дослідні і дослідно-конструкторські розробки), потрібно буде потісніше працювати з Академією наук", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Путін планує позбавити оборонку іноземної залежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі