пʼятниця, 31 жовтня 2008 10:04

Путін обзавівся розділом на сайті російського уряду (ФОТО)

 

У прем"єр-міністра Росії Володимира Путіна з"явився персональний розділ на сайті уряду Росії. Він знаходиться за адресою premier.gov.ru і містить інформацію про роботу Володимира Путіна на посту прем"єр-міністра з сьомого травня поточного року.

Головною особливістю сайту стала календарна стрічка. Вона дозволяє дізнатися, які заходи відвідав Володимир Путін в той або інший день, а також про плани глави російського уряду.

На сайті прем"єра є інтерактивна карта, де можна подивитися які країни, а також регіони Росії відвідав Путін. Кликнувши на відповідний регіон, можна докладніше дізнатися про його відвідини прем"єр-міністром РФ. Окрім цього, відвідувачі сайту Володимира Путіна можуть ознайомитися архівом виступів глави уряду, подивитися відеозаписи і фотострічку.

В даний час на сайті прем"єр-міністра немає форуму або конференції, але є форма для відправки листа Володимиру Путіну. Текст повідомлення не повинен перевищувати п"яти тисяч символів.

Прес-секретар Володимира Путіна не виключає, що в майбутньому на сайті прем"єр-міністра з"являться нові розділи. Також він повідомив, що планується модернізація сайту Уряду РФ, який буде виконаний в одному стилі із сторінкою Володимира Путіна, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Путін обзавівся розділом на сайті російського уряду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі