неділя, 10 червня 2007 10:34

Путін готовий піти на наступний термін президентства

Президент Росії Володимир Путін не виключає своєї участі в президентських виборах 2012 року. Про це він заявив після закінчення саміту G8 в німецькому місті Хайлігендамм.

На думку ряду експертів, покинувши в 2008 році президентський пост, Володимир Путін через деякий час знову балотуватиметься в президенти. Проте, Володимир Путін вперше публічно допустив вірогідність такого розвитку подій в Росії.

Питання про вибори було останнім на підсумковій прес-конференції російського президента.

"Ще багато часу, - сказав Путін. - Теоретично це можливо, Конституція цього не забороняє. Але це дуже великий термін, я навіть не думав про це".

"На виборах (2008 року) всі матимуть своє має рацію заявити свою думку... Якщо не порушуватимуть Конституцію. Я сам її не порушую і нікому не дозволю це зробити", - заявив також Путін.

Росія не вигадуватиме для себе "якусь власну демократію" і розвиватиметься по загальнодемократичному шляху. "Ми в Росії пережили дуже важкі часи, - сказав Путін. - Вони пов"язані з розвалом Радянського Союзу, з фактичною громадянською війною на Кавказі, із зубожінням мільйонів людей після краху колишньої економіки, з розвалом соціальної системи", пише Комерсант.

Зараз ви читаєте новину «Путін готовий піти на наступний термін президентства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі