неділя, 03 січня 2016 09:27

Протягом доби терористи 20 разів провокували наших солдатів - безрезультатно

Протягом доби терористи 20 разів провокували наших солдатів - безрезультатно

Впродовж минулої доби терористи самопроголошених ДНР/ЛНР 20 разів намагались спровокувати наших захисників на відкриття вогню у відповідь. Щоразу безрезультатно. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 3 січня.

Ввечері озброєні маріонетки кремлівських агресорів вели неприцільний вогонь з великокаліберних кулеметів в бік наших позицій на межі Донецької та Луганської областей – в районі Миронівського та Троїцького. На тій же ділянці лінії розмежування сторін бойовики зі стрілецької зброї стріляли в напрямку Луганського, повідомляє прес-центр.

Неподалік тимчасово окупованого Донецька, використовуючи стрілецьку зброю, загарбники били в бік опорних пунктів сил АТО біля Кам'янки, а великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів – в районі Опитного.

Після опівночі окупанти хаотично обстріляли зі стрілецької зброї наших воїнів біля Новгородського, що на північ від Горлівки.

Зараз ви читаєте новину «Протягом доби терористи 20 разів провокували наших солдатів - безрезультатно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі