четвер, 13 лютого 2020 14:39

Проти ексзаступника військового прокурора відкрили справу

Проти ексзаступника військового прокурора відкрили справу
Інформацію про цей злочин в ОГУ дізнались в ЗМІ. Фото:www.rbc.ua

Офіс генпрокурора відкрив справу проти колишнього першого заступника Головного військового прокурора Володимира Жербицького.

Підставою для цього стало те, що він, можливо, отримував хабар, повідомили у пресслужбі відомства.

Інформацію про злочин дізнались зі ЗМІ. Можна припустити, що мають на увазі розслідування журналістів програми "Наші гроші. Львів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник генпрокурора Чумак позиватиметься проти Киви

"13 лютого 2020 року на підставі повідомлення у засобах масової інформації Офіс генерального прокурора розпочав провадження щодо можливого вчинення колишнім першим заступником Головного військового прокурора злочину. Його підозрюють в одержанні неправомірної вигоди у особливо великому розмірі за непритягнення осіб до кримінальної відповідальності", - написали у повідомленні.

У розслідування журналістів говорилось, що колишній перший заступник військового прокурора Володимир Жербицький, який розслідував причетність нардепа Юрія Бойка до оборудок Сергія Курченка зі скрапленим газом, став співвласником ТОВ "Трускавецькі лікувальні води", що належало людям з оточення нардепа.

Народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко заявив, що в Генпрокуратурі відкрили справу проти ексглави Державного бюро розслідувань Романа Труби.

Зараз ви читаєте новину «Проти ексзаступника військового прокурора відкрили справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі