понеділок, 11 серпня 2008 14:52

Продавець телефонів за мобілку вбив чоловіка

Загиблого знайшли випадкові перехожі на одній з вулиць Дніпротпетровська. За даними медиків, постраждалий захлинувся власною кров"ю.

Тіло загиблого лежало на узбіччі дороги. Судові медики з"ясували, що чолов"ягу кілька разів ударили по голові. Він втратив свідомість, а потім захлинувся власною кров"ю. На підозрюваного оперативники вийшли по гарячих слідах.

Підозрюваний заробляв на життя перепродажем мобільних телефонів. Міліціонерам вдалося з"ясувати, що саме він продав мобілку загиблого.

Максим Очеретяний, керівник відділу Дніпропетровського МУ міліції: "Ну, і в розмові з ним нами була встановлена його причетність. Цей мобільний телефон він продав всього лише за 250 гривень. Гроші, природно, витратив на себе".

Діло було близько півночі. Від магазину грабіжник пішов за жертвою, вичікуючи зручного моменту для нападу. На темній вулиці підозрюваний наздогнав жертву та кількома ударами пивної пляшки по голові позбавив свідомості. Потім знайшов у його кишені жертви жаданий мобільний телефон та пішов собі. Про те, що пограбований може загинути, нападник навіть і не думав.

Наразі затриманий перебуває у СІЗО. За словами правоохоронців, за скоєний злочин йому світить, щонайменше, 10 років в"язниці, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Продавець телефонів за мобілку вбив чоловіка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі