четвер, 17 травня 2007 15:20

Принцу Гарі знайдуть безпечну передову

Британське військове командування в даний час підшукує місце проходження служби для принца Гарі. Як пише The Daily Mail, це повинна бути зона локального конфлікту, але не така небезпечна, як Ірак.

Поки розглядаються два найбільш прийнятних варіанти - Афганістан і Боснія. У обох країнах є британські контингенти, в обох регулярно стріляють, але таких кровожерливих бойовиків, як в Іраку, там не спостерігається.

Питання про місце служби потенційного британського монарха виникло після того, як він виявив бажання обов"язково відправитися в зону бойових дій, але командування визнало, що охорона Гарі в Іраку від бойовиків буде занадто копітким заняттям. Особливо якщо врахувати той факт, що самі іракські терористи виявляли особливе нетерпіння, чекаючи появи принца в їх країні. На думку бойовиків, Гарі міг би стати виключно цінним трофеєм, заради якого вони не побоялися б покласти безліч своїх людей і максимально можливу кількість британців.

Другим завданням, що стоїть перед армійським командуванням, є забезпечення інкогніто принца на майбутньому місці проходження служби. Британські генерали справедливо побоюються, що терористи всіх мастей злетяться до району дислокації підрозділу принца, як мухи на мед.

За задумом військових, про місце проходження служби внука королеви Єлизавети II громадськість повинне буде дізнатися тільки після його повернення з відрядження, повідомляє Lenta.ru.


Зараз ви читаєте новину «Принцу Гарі знайдуть безпечну передову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі