вівторок, 07 липня 2009 15:10

Принц Уїльям став адвокатом

Принц Уїльям став адвокатом
Внук британської королеви Єлизавети II, принц Уїльям, став адвокатом.

На церемонії посвячення, що відбулася в Міддл-Темплі, 27-річний Уїльям за традицією розповів про свої захоплення перед 300 гостями. За словами принца, він любить футбол, регбі і ватерполо. "Особливо мені подобається грати в регбі на місці центрового задньої лінії", - зізнався Уїльям.

Принц також дав жартівливу обіцянку працювати тільки зі справами про перевищення швидкості. Таким чином Уїльям натякнув на інцидент 2003 року, коли, поспішаючи на гольф, він промчав приватною територією на своїй машині зі швидкістю 70 кілометрів на годину, притиснувши до узбіччя автомобіль немолодого землевласника лорда Батхерста.

Королева Єлизавета, яка не змогла бути присутньою на церемонії, прислала внукові поздоровлення.

За традицією, кожний повноправний адвокат Великої Британії ("баррістер") входить в один з чотирьох судових іннів, тобто професійних об"єднань, - Грейс-Інн, Лінкольнс-Інн, Іннер-Темпл та Міддл-Темпл. Після посвячення в Міддл-Темплі принц Уїльям став шостим адвокатом серед членів королівської сім"ї.

Уїльям є старшим сином принца Уельського Чарлза і загиблої в автокатастрофі в 1997 році принцеси Діани. В порядку престолонаслідування Уїльям займає друге місце після свого батька, повідомляє ВВС News.

Зараз ви читаєте новину «Принц Уїльям став адвокатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі