четвер, 23 лютого 2017 15:05

Прикордонники голіруч забили скаженого вовка, який гриз лісника

Прикордонники голіруч забили скаженого вовка, який гриз лісника
фото: Коментарі

Двох прикордонників Володимира Щербину й Миколу Сусла нагородили нагрудними знаками "За мужність в охороні державного кордону".

Вони врятували лісника Ярослава Байдака від оскаженілого вовка.

Ісорію розповіли в Державній прикордонній службі.

Старший прапорщик і сержант є жителями села Задеріївка Ріпкинському районі Чернігівської області. 2 лютого обоє були по домівках, коли почули крики про допомогу. На вулиці побачили, що на інспектора лісової охорони напав вовк. Той лежав покусаний і відбивався від оскаженілої тварини.

Прикордонникам довелося знешкодити оскаженілу тварину голіруч. Завдяки вчасній допомозі врятували чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині загинув прикордонник

Після медичного обстеження в прикордонному шпиталі військові відбудуть до прикордонного підрозділу, де проходять службу.

Прикордонники на адмінмежі з Кримом затримали колишнього військового Збройних сил України, який перейшов на бік окупантів. У чоловіка, який прямував з Криму через пункт пропуску "Каланчак", працівники Держприкордонслужби виявили недійсний паспорт. Чоловік прийшов пішки та подав на контроль паспорт громадянина Росії. Документ виданий 2014 року в окупованому Криму. Чоловік є громадянином України, жителем одного з міст її материкової частини. Раніше він проходив військову службу за контрактом у береговій охороні Збройних сил України на території Криму. Після анексії залишився служити у ВМС Росії.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники голіруч забили скаженого вовка, який гриз лісника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі