неділя, 15 травня 2011 16:20

Прикарпаття презентує Португалії свій інвестиційний і туристичний потенціал

Прикарпаття презентує Португалії свій інвестиційний і туристичний потенціал

З 13 до 17 травня офіційна делегація Івано-Франківської області на чолі з губернатором Михайлом Вишиванюком перебуватиме в Португальській Республіці "з метою презентації економічного, інвестиційного і туристичного потенціалу області, налагодження контактів з представниками португальських ділових кіл".

Про це повідомили у прес-службі голови ОДА. Вчора о 18:00 у приміщенні Української суботньої школи "Дивосвіт" за адресою: Estrada de Benfica, 535 Escola Pedro Santarem відбулася зустріч з делегацією Прикарпаття. У Лісабон прикарпатці обговорюватимуть можливості започаткування міжрегіонального співробітництва з округом Алгарве, зокрема налагодження співпраці з метою обміну досвідом наукових кадрів, розширення двостороннього співробітництва щодо підтримки малого та середнього бізнесу, забезпечення взаємовигідної економічної та інвестиційної співпраці.

Для обговорення можливостей започаткування міжрегіонального співробітництва запланована зустріч Михайла Вишиванюка з керівництвом
округу Алгарве, де проживає чимало українців, у тому числі й вихідців з Івано-Франківщини.

Крім губернатора Прикарпаття Михайла Вишиванюка, у складі делегації до Португалії - заступник голови ОДА Василь Брус, депутат обласної ради Ігор Олійник, проректор Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника Ігор Ципенда та заступник начальника відділу зовнішньоекономічної діяльності та супроводу інвестицій ОДА Марія Ткачук.

Зараз ви читаєте новину «Прикарпаття презентує Португалії свій інвестиційний і туристичний потенціал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі