пʼятниця, 14 березня 2008 13:07

Причина пожежі в маршрутці у Запоріжжі – неправильне поводження з бензином

Причина пожежі в маршрутному мікроавтобусі, в результаті якого в п"ятницю, 14 березня, в Запоріжжі загинули 4 людини, – порушення правил поводження з нафтопродуктами.

Як повідомили в керівництві УМВС України в Запорізькій області, загоряння в автобусі відбувся в результаті того, що машину, що працювала на газі, коли це пальне закінчилося, вирішили заправити бензином.

"Сьогодні вранці автобус компанії-пасажироперевізника "Автотранс-Хортиця" працював не на маршруті, а перевозив своїх співробітників. Коли в машині закінчився газ, було ухвалено рішення для того, щоб доїхати до місця, дозаправити його бензином. У результаті люди придбали на заправці відро бензину і безпосередньо з нього шлангом подали паливо в карбюратор. В результаті від іскри сталася пожежа в салоні автобуса, і 4 людини загинули, а 2 отримали опіки, з якими були госпіталізовані в центр екстремальної медицини міста Запоріжжя", – розповіли в МВС.

У облуправлінні МНС підтвердили інформацію про причини загоряння, зазначивши, що офіційно причина пожежі кваліфікована як "порушення правил пожежної безпеки при поводженні з нафтопродуктами".

Як повідомлялося, в Запоріжжі через пожежу в маршруті загинули четверо людей, ще двоє були госпіталізовані з опіками різного ступеня тяжкості. Про це повідомляє в п"ятницю, 14 березня, прес-служба Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України.

Трагедія сталась у п"ятницю, 14 березня, близько 6 години ранку.

Під час руху службового автобуса ПАЗ, в якому їхала зміна з 8 робочих на автотранспортне підприємство "Хортиця", виникла пожежа, в результаті якої загинули 4 людини, ще двоє з опіками різного ступеня тяжкості були госпіталізовані.

Двома відділеннями Державної пожежної охорони МНС пожежа була ліквідована.

На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС, повідомляє АМИ "Новости-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Причина пожежі в маршрутці у Запоріжжі – неправильне поводження з бензином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі