четвер, 28 серпня 2008 18:12

Прибиральниці не хочуть їздити на роботу до сусіднього села

Школярів із села Мартинівка Ічнянського району Чернігівщини возитимуть на навчання шкільним автобусом до сусіднього села Більмачівка. У будівлю школи-дев"ятирічки 4 серпня влучила блискавка.

Перед тим заклад неодноразово хотіли закрити, але батьки учнів не погоджувалися. Після пожежі в селі не знайшли приміщення, яке можна було б переобладнати під школу.

— Для села те, що немає школи, — велика втрата, — розповідає секретар Мартинівської сільської ради Галина Фостій, 57 років. — Одне діло, коли дитина вчиться поруч із домом, інше — їздить. Навіть випускникам школи ніде буде зустрітися. Обіцяють виділити шкільний автобус. Ночувати він буде в нашому селі, водій теж буде з Мартинівки. Учителів нашої школи працевлаштували в Більмачівці. Вони їздитимуть на роботу разом із 27 учнями. Легше буде і старшокласникам. Раніше вони добиралися до Більмачівки рейсовим автобусом. На роботу до сусіднього села запрошували й прибиральниць. Але, чула, жінки не погоджуються. У приміщенні колишньої лікарні планують відкрити будинок престарілих. Прибиральниці мітять туди.

Зараз ви читаєте новину «Прибиральниці не хочуть їздити на роботу до сусіднього села». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі