пʼятниця, 06 жовтня 2006 09:44

Прем"єру Чечні Кадирову на 30-річчя подарували чорний Ferrari за півмільйона доларів

 

У четвер прем"єр-міністр Чечні Рамзан Кадиров відзначив своє 30-річчя. Святкування почалися з того, що сільські жителі за чеченською традицією забили жертовну худобу та роздали м"ясо малозабезпеченим. А в мечетях проводився релігійний обряд "мовлід" - молебень за здоров"я Рамзана.

Зараз у мусульман йде пост - священний місяць Рамадан. Тому ювілей святкувався без спиртних напоїв.

Перед ювіляром виступали такі зірки, як Філіп Кіркоров, Софія Ротару, Сосо Павліашвілі,Лада Денс, Іраклі, П"єр Нарцис. Були також депутат Держдуми Руслан Ямадаєв, радник Путіна Асланбек Аслаханов, шкільні друзі Кадирова.

Перед в"їздом у Грозний в четвер була урочисто відкрита Тріумфальна арка. На ній висіли портрети Володимира Путіна та Ахмата Кадирова. Арка складена з білого пиляного каменя - всього його пішло більше 100 тонн. А саме будівництво обійшлося приблизно в $375 тисяч. Всі гроші були виділені з держбюджету.

На день народження прем"єрові ще подарували італійську спортивну машину Ferrari чорного кольору вартістю $450 тисяч, з номерним знаком К 030 РА. Що означає: Кадиров, 30 років, Рамзан Ахматович.

Прем"єр розповів, що подарунок йому піднесли друзі і що він сам спочатку "трішки покатається" на Ferrari, а потім передасть її чеченським дітям, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єру Чечні Кадирову на 30-річчя подарували чорний Ferrari за півмільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі