неділя, 12 липня 2015 13:44

"Правий сектор" заявляє, що силовики заблокували усі їхні бази на заході

"Правий сектор" заявляє, що силовики заблокували усі їхні бази на заході
Фото: vk.com

Силові структури заблокували всі навчально-тренувальні бази "Правого сектора" ("ПС") у західних областях.

Про це повідомив "УНІАН" прес-секретар "ПС" у Львівській області Тарас Кузяк.

"У даний час сім БТРів і велика кількість правоохоронців, які не називають себе, оточили тренувальну базу в Сколівському районі Львівської області, яка розташована неподалік від міста Сколе. Вхід-вихід з бази, де постійно навчаються від 20 до 100 активістів "Правого сектору" , які звідти відправляються в зону проведення АТО, заблокований. Така ж інформація надходить з інших навчально-тренувальних баз, які розташовані на території західних областей", - сказав Кузяк.

За його словами, силовики, очевидно, таким чином блокують можливість активістам "ПС" відправитися "на допомогу побратимам у Закарпатті".

"Зараз до яких-небудь активних дій силовики не вдаються. Ми сподіваємося на здоровий глузд, проте в разі штурму бази в Сколівському районі ми готові вдатися до опору, і вже активісти "ПС" виставили блокпости в районі оточеній бази біля Сколе", - заявив Кузяк.

Зараз ви читаєте новину «"Правий сектор" заявляє, що силовики заблокували усі їхні бази на заході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі