пʼятниця, 16 січня 2009 14:55

Працюючі пенсіонери одержуватимуть пенсії останніми

Пенсійний фонд розробив новий графік виплати пенсій.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства праці і соціальної політики.

За словами міністра праці Людмили Денисової, цим графіком для кожного пенсіонера визначена індивідуальна дата щомісячної виплати пенсії в 2009 році, а виплати рівномірно розподілені впродовж місяця.

"Насамперед виплата пенсій здійснюватиметься інвалідам війни, учасникам бойових дій, членам сімей загиблих військовослужбовців, непрацюючим інвалідам і одержувачам пенсії у зв"язку з втратою годувальника. Останніми одержують пенсії працюючі пенсіонери", – сказала Л.Денисова.

Як пояснили в Міністерстві праці, раніше основне навантаження з виплат пенсій припадало на першу декаду місяця, тому вирішено рівномірно розподілити навантаження на листонош і банки, які проводять виплати.

Л.Денисова відзначила, що на сьогодні немає проблем з надходженнями до Пенсійного фонду, попри те, що перша декада січня – це здебільшого святкові й вихідні дні.

Крім того, за її словами, в державному бюджеті передбачено покриття тимчасових касових розривів, які виникають при виплаті пенсій.

"Виплата пенсій здійснюється з 4 по 25 число кожного місяця, і станом на 15 січня 2009 року пенсію вже одержали 68,3% пенсіонерів", – наголосила Л.Денисова, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Працюючі пенсіонери одержуватимуть пенсії останніми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі