середа, 09 березня 2022 21:09

Спецтема: Війна Росії проти України

ППО працює: Генштаб показав знищені ворожі цілі над зоною ООС та на Київщині

ППО працює: Генштаб показав знищені ворожі цілі над зоною ООС та на Київщині
Штурмовики та бомбардувальники Командування Повітряних Сил ЗСУ працюють на різних стратегічних напрямках. Фото: Генштаб ЗСУ

Засоби протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України знищили щонайменше вісім повітряних цілей в районі проведення Операції об'єднаних сил та на Київщині за дві доби, 8 та 9 березня. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Винищувальна авіація, підрозділи зенітних ракетних військ С-300 та Бук-М1 знищили 4 штурмовики Су-25 і два вертольоти російських окупантів. Також є підтвердження на дві збиті крилаті ракети.

Штурмовики та бомбардувальники Командування Повітряних Сил ЗСУ на різних стратегічних напрямках продовжують підтримувати дії Сухопутні війська ЗС України і наносять ракетно-бомбові удари по колонах ворожої техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Переговори із Росією потрібні Україні для кількох цілей" - дипломат

Окупаційні війська Росії продовжують зосереджувати основні зусилля на оточенні Києва, захопленні Сум, Харкова, Маріуполя, Миколаєва, свідчать дані Генерального штабу Збройних сил України. Згідно з ними, ворог також прагне забезпечити сухопутні коридори між окупованим Кримом та континентальною частиною Росії. Не полишає спроб вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей.

Зараз ви читаєте новину «ППО працює: Генштаб показав знищені ворожі цілі над зоною ООС та на Київщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі