субота, 24 жовтня 2009 12:16

Пожежу на литовському газопроводі було видно за декілька десятків кілометрів

Пожежу на литовському газопроводі було видно за декілька десятків кілометрів

На магістральному газопроводі в Ширвінтському районі Литви стався вибух, який призвів до виникнення пожежі. Про подію в районі села Мяджюкай пожежникам повідомили в суботу, 24 жовтня, о 6:28 ранку. Повідомляється, що полум"я було видне на відстані в декілька десятків кілометрів.

Подача газу була зупинена, але пожежники змогли приступити до гасіння вогню тільки після того, як вигоріли всі його залишки. Причини аварії поки не встановлені. Відомо також, що в результаті вибуху загорілось близько 10 гектарів лісу.

Повідомляється, що перебоїв з постачаннями газу через вибух не буде. Інженер компанії Lietuvos Dujos ("Газ Литви") Юрій Лубінський заявив Литовському радіо, що доти, поки не будуть ліквідовані наслідки аварії, північ країни забезпечуватиметься газом з Латвії. Південну частину підживлюватимуть з Білорусі.

Люди під час цього інциденту не постраждали. В даний час підраховується збиток від аварії на газопроводі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Пожежу на литовському газопроводі було видно за декілька десятків кілометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі