пʼятниця, 25 липня 2008 16:58

Повінь на Львівщині затопила будинки і дороги (ФОТО)
7

Працівники МНС надають допомогу господарям садиб, затоплених внаслідок розливу річки Стрий, що вийшла з берегів через непогоду - декілька днів не припиняються зливові дощі, - в с. Миртюки Стрийського р-ну Львівської області, у п"ятницю, 25 липня 2008 р.

Фото УНІАН.

В шести західних областях України впродовж 24 і 25 липня спостерігалися сильні зливи. У Львівській обл. найбільше постраждали Старосамборській і Сколівський райони.

У Старосамборському районі в результаті підняття рівнів води в місті Моховатка підтоплені житлові будинки в трьох селах: с.Бабино, Головецьке, Стрілки.

Село Княжпіль залишилося без транспортного зв"язку в результаті розливу річки Вирва.

У Сколівському районі вчора в 22.00 зійшли селеві потоки на трасу державного сполучення "Київ-Чоп", внаслідок чого припинений рух автомобільного транспорту на ділянці Стрий - Нижні Ворота.

Для проведення невідкладних аварійно-рятівних робіт задіяно всього 73 особи, 19 одиниць техніки, з них від МНС - 62 особи і 14 одиниць техніки.

Зараз ви читаєте новину «Повінь на Львівщині затопила будинки і дороги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі