середа, 23 січня 2008 12:45

Посольство Норвегії в Афганістані отримало інформацію про загрозу теракту

Посольство Норвегії у Кабулі отримало від афганської влади  інформацію про загрозу теракту. Про це повідомив представник норвезького МЗС Андерс Ріктер. Не дивлячись на це, дипломатичне представництво протягом всього дня залишалося відкрите.

"Ми можемо підтвердити, що посольство в Кабулі отримало від місцевої влади інформацію про загрозу кільком об"єктам у місті, зокрема посольству Норвегії, - сказав Ріктер. - У даний момент інформація вивчається співробітниками норвезької розвідки і поліції".

За даними норвезьких засобів масової інформації, аналогічній загрозі піддалися посольства ще трьох-чотирьох країн, три готелі, а також представництва деяких урядових організацій.

Журналіст норвезької газети "Дагбладет" Карстен Томассен загинув 14 січня у  результаті теракту біля готелю "Серена" у Кабулі.

За минулий рік в Афганістані жертвами безперервного насильства стали понад шість тисяч осіб, більшість з яких таліби, а також мирні жителі, іноземні і афганські військовослужбовці.

В даний час на території Афганістану розміщено близько 500 норвезьких військовослужбовців, що входять в контингент країн НАТО, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Посольство Норвегії в Афганістані отримало інформацію про загрозу теракту ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі