четвер, 18 лютого 2021 23:09

Посадовців ЗСУ викрили на закупівлі непридатних апаратів ШВЛ

Посадовців ЗСУ викрили на закупівлі непридатних апаратів ШВЛ
Посадовців ЗСУ викрили на закупівлі непридатних апаратів ШВЛ на 11 млн грн. Фото: ДБР

ДБР розслідує закупівлю апаратів ШВЛ для армії на 11 мільйонів, які виявилися непридатними.

Оперативники ДБР отримали інформацію, що службові особи Командування Медичних сил Збройних сил України закупили непридатні для використання апарати штучної вентиляції легенів на загальну суму 11 мільйонів гривень. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державного бюро розслідувань України.

"Комплектація та технічні характеристики не відповідають медико-технічним вимогам тендерної документації, що унеможливлює використання закуплених медичних виробів за прямим призначенням", - сказано в повідомленні.

16 лютого 2021 року слідчі ДБР провели обшуки за місцем роботи та мешкання фігурантів справи, в ході яких було вилучено електронні носії інформації, мобільні телефони та інші документи, що підтверджують злочинну діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гасили тільки на паперах - рятувальника звинуватили в бездіяльності під час масштабних пожеж

Наразі проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, триває досудове розслідування.

Троє в'язнів Одеського слідчого ізолятора вимагали в 10-річної школярки гроші. Шахраї сказали дитині, що її батьки в біді.

Зараз ви читаєте новину «Посадовців ЗСУ викрили на закупівлі непридатних апаратів ШВЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі