четвер, 18 червня 2015 22:45

Порошенко доручив новому голові СБУ боротися з контрабандою та корупцією

Порошенко доручив новому голові СБУ боротися з контрабандою та корупцією
Фото: прес-служба президента

Президент України Петро Порошенко у четвер представив керівному складу Служби безпеки України тимчасового виконувача обов'язки голови відомства Василя Грицака. Цього ж дня президент підписав указ про призначення пана Грицака на посаду.

Передає прес-служба президента.

Петро Порошенко під час представлення пана Грицака заявив, що незадоволений роботою СБУ у сфері боротьби з корупцією та контрабандою та забезпечення режиму перетину лінії розмежування в зоні АТО.

"Питання боротьби з контрабандою є прямою відповідальністю СБУ, і тут нема чим похвалитись. Сказати, що я вкрай незадоволений. Дуже сподіваюся, що за декілька місяців з новим керівництвом Служби ми побачимо нову оцінку людей про відчутні успіхи СБУ, і вам завдання – до сьомого поту працювати над вирішенням цієї проблеми", – значить, нічого не сказати, – цитує президента його прес-служба.

Раніше в четвер Верховна Рада України проголосувала за відставку Валентина Наливайченка із посади голови СБУ. До цього Василь Грицак обіймав пост першого заступника голови Служби безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко доручив новому голові СБУ боротися з контрабандою та корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі