четвер, 26 лютого 2009 16:08

Понад 90% українців відчули на собі удар кризи

Понад 90% українців відчули на собі удар кризи

Відповідно до результатів опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, понад 90% українців відчули на собі наслідки фінансової кризи.

Зокрема, 80% опитаних відчули вплив кризи через зростання цін та тарифів, 44% - у зв"язку зі зниженням рівня своїх доходів, 14% респондентів заявили, що одержали зі запізненням зарплати або пенсії, а 11% втратили роботу.

Водночас наслідків кризи не відчули на собі менше, ніж 7% опитаних.

Крім того, як зазначає КМІС, втрата роботи серед чоловіків є більш поширеною, ніж серед жінок (14% проти 9%).

Згідно із результатами опитування, більше за всіх є людей, які втратили роботу у віці від 18 до 29 років (20%) і 40-49 років (16%).

Опитування проводили із 6 до 15 лютого, було опитано 2038 респондентів старших за 18 років по всій Україні. Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3%.

Разом із тим, як повідомлялося раніше, 51% опитаних Київським міжнародним інститутом соціології не готові брати участі у масових акціях протесту.

За матеріалами Корреспондент.net


Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) - одна із провідних дослідницьких компаній в Україні, що надає повний комплекс послуг за такими напрямками: соціоекономічні дослідження, маркетингові дослідження, політичні дослідження, дослідження здоров"я, консалтинг та аудит досліджень.
КМІС працює на українському та міжнародному ринках вже 14 років.

Зараз ви читаєте новину «Понад 90% українців відчули на собі удар кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі