понеділок, 11 грудня 2023 13:42

Допоміг офіцер: партизани руху "АТЕШ" побували на базі Росгвардії під Тамбовом
3

Партизани кримського руху "АТЕШ" розвідали військову частину Росгвардії у Котовську Тамбовської області РФ.

Агент руху провів розвідку території та казарм військової частини 6891 Росгвардії у Котовську. Про це повідомляє Telegram-канал "АТЕШ".

Рух “АТЕШ” розвідав військову базу під Тамбовом
Фото: t.me/atesh_ua
Рух “АТЕШ” розвідав військову базу під Тамбовом
Рух “АТЕШ” розвідав військову базу під Тамбовом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партизани проникли у військову частину росіян

"Крім того, нам вдалося схилити до співпраці офіцера з стройової частини та отримати від нього важливі списки та інформацію. Також нам повідомили, що частина підрозділів задіяна у війні проти України. Деякі підрозділи зазнали втрат понад 70%. Після чого охочих відбути в таке відрядження помітно поменшало, навіть незважаючи на грошове забезпечення, що зросло", - йдеться у повідомленні.

Партизани передали координати військової частини українським силам.

"Ми продовжуємо працювати в глибокому тилу супротивника, планувати операції та здійснювати нові. Завдяки свідомим росіянам нам вдасться знизити бойовий потенціал путінських військ та припинити цю злочинну війну", - зазначають партизани.

Кримськотатарський рух АТЕШ заявив про ще одну операцію проти окупантів. Партизани провели спостереження за однією з військових частин Росії в Сімферополі.

Агенти продовжують уважно спостерігати за будь-якими переміщеннями як особового складу, так і техніки в одній із військових частин РФ.

Зараз ви читаєте новину «Допоміг офіцер: партизани руху "АТЕШ" побували на базі Росгвардії під Тамбовом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі