понеділок, 21 травня 2012 19:27

Померла мати Олега Блохіна

Померла мати  Олега Блохіна
Мама Олега Блохіна померла на 94-му році життя. Фото: afp.com

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс висловив співчуття головному тренеру національної збірної України Олегу Блохіну в зв'язку із непоправною втратою — смертю матері. У листопаді їй мало виповнитися 94 роки.

"Від імені Федерації футболу України та особисто висловлюю глибоке співчуття з приводу тяжкої втрати ? смерті Вашої матусі.

Із великим сумом сприйняв цю болісну звістку. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, що є найголовнішою у житті кожного з нас. Видатна спортсменка, заслужений майстер спорту СРСР, справжній патріот України, професіонал найвищого ґатунку, лагідна матір і турботлива бабуся ? Катерина Захарівна Адаменко ? усе своє яскраве життя користувалася великою любов'ю та повагою колег, друзів, рідних та близьких людей.

Футбольна громадськість України розділяє невимовне горе, що спіткало Вас, Олеже Володимировичу, і Вашу сім'ю. Добра пам'ять про Катерину Захарівну назавжди залишиться у наших серцях".

Зараз ви читаєте новину «Померла мати Олега Блохіна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі