пʼятниця, 05 вересня 2008 14:31

Помер керівник видавництва "Такі справи" Сергій Данилов

4 вересня на 49-му році життя від серцевого нападу раптово помер голова видавничого і поліграфічного центру "Такі справи" Сергій Данилов, повідомили у видавництві.

С.Данилов народився 17 лютого 1959 року у Києві. Закінчив філологічний факультет Київського державного університету імені Тараса Шевченка. Працював журналістом. Пізніше заснував і очолював протягом 20-ти років видавничий і поліграфічний центр "Такі справи".

Як повідомили у видавництві, С.Данилов завжди переймався ідеями демократії та вільної преси, цікавився історією України. У часи перебудови його підприємство сприяло розвитку демократичної преси. Разом з іншими журналістами він видавав незалежну газету "Такие дела".

Підприємство "Такі справи" випустило у світ чимало видань про невідомі та маловідомі сторінки історії України. С.Данилов тісно співпрацював з Народним рухом України, який відстоював ідею Незалежності України. Зокрема, "Такі справи" випустили друком твори В"ячеслава Чорновола, які доти друкувалися лише підпільно, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Помер керівник видавництва "Такі справи" Сергій Данилов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі