четвер, 13 серпня 2009 12:26

Полякова у тільняшці осідлала рисака (ФОТО)

Суперблондинка Оля Полякова відправилася в незвичайну поїздку. На своєму орловському рисаку Владику вона збирається підкорити трасу Київ-Одеса.

Таку екстравагантну подорож співачка здійснила через дві причини. По-перше, літо закінчується і Полякова вирішила все-таки відпочити біля моря, а по-друге, згідно з її задумом, вона закликає всіх, хто не байдужий до України, берегти екологію країни і популяризувати екологічно чисті види транспорту.

"Я дуже люблю кінні прогулянки. Раніше мої поїздки на конях обмежувались лісом, який росте біля мого будинку. Тепер я вирішила зробити маленький подвиг і подолати відстань у декілька сотень кілометрів. Це буде незабутня пригода - я впевнена! По дорозі ми зупинятимемося в придорожніх готелях, багато відпочиватимемо і веселитимемося. Ми нікуди не поспішаємо і живемо в цій поїздці собі на втіху. Я також вважаю, що катання на конях - це просто красиво і екологічно безпечно. Ось якби вся Україна пересіла на коней, тоді значно покращала б екологія в країні. Та і туризм до України виріс би. Адже всім іноземцям захочеться подивитись на країну, в якій громадяни їздять не на дорогих авто, а на красивих конях", - розповіла Полякова.

Тривалість автобану Київ-Одеса складає близько 500 кілометрів. Цей шлях команда зірки розраховує підкорити на конях за два тижні. Таким чином до Одеси співачка прибуде якраз до дня Незалежності України.

"Так, ми прибуваємо до Одеси десь напередодні Дня Незалежності. Це буде наш день незалежності від автомобілів", - коментує Оля Полякова.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Полякова у тільняшці осідлала рисака (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі