пʼятниця, 11 липня 2008 18:02

Ольга Полякова будує салон краси в автомобілі

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Російська співачка Тетяна Овсієнко на вечірці ”Блонд-паті” з нагоди прем’єри комедії ”Білявка і білявка”  у столичному кінотеатрі ”Україна”
Російська співачка Тетяна Овсієнко на вечірці ”Блонд-паті” з нагоди прем’єри комедії ”Білявка і білявка” у столичному кінотеатрі ”Україна”

Прем"єру комедії "Білявка і білявка" влаштували в середу в столичному кінотеатрі "Україна". Вечірку назвали "Блонд-паті". Головні ролі в стрічці зіграли голлівудські акторки Памела Андерсон та Деніз Річардс. Їхні героїні стають на шляху двох чорнявих кілерок.

— Блондинки лучшие! — агітує гостей у фойє ведуча вечірки — трансвестит Белла. Вона постійно поправляє білу перуку на голові, пристукує високими підборами.

Гостей пригощають лікером "Бейліс". У кутку зали з келихом походжає співачка Тетяна Овсієнко, 41 рік.

— Татьяна, как вы похудели! — говорить чоловік у сірому костюмі.

— Хлеба и вареников сто лет не ела, — Овсієнко береться руками в боки. На її плечі татуювання вовка. — Хотя люблю очень — как настоящая хохлушка!

Девушка, а какой длины у вас ноги?

Тетяна розповідає, що приїхала в Київ до мами Ганни Марківни. Жінка нині доглядає її 12-річного сина Ігоря.

— Я не в гості, я додому приїхала! — каже співачка. Овсієнко — корінна киянка, до Москви перебралася у 24 роки. — Збираюся на тиждень сина забрати на моря. А він відмовляється, хоче в бабусі жити. Уже й наречену тут має. Дзвонить мені, просить: "Мамо, привези з Москви горішки "Емендемс" і шоколадку "Альонка". Кажу, в Києві теж таке є, — сміється. — Та він хоче дівчину чимось незвичним здивувати.

Співачка Ольга Полякова, 25 років, позує біля надувної фігури Памели Андерсон. Хоча в комедії "Білявка і білявка" жінка озвучила Деніз Річардс.

— У меня не блестит лицо? — Ольга розмахує перед обличчям наманікюреними пальцями.

— Дорогая, ты и так самая красивая, — запевняє співачку білява подруга.

Полякова хвалиться, що збирає анекдоти про блондинок.

— Лікарі вирішили дослідити мозок блондинки. Заглянули їй у голову — а там одна маленька ниточка. Розрізали — вуха й відвалилися, — хіхікає.

Каже, що їй на замовлення облаштовують рожевий автомобіль.

— Переробили "лексус", вийняли задні сидіння, поставили різні примочки, — перераховує Полякова. — Зроблю в машині мінісалон краси! Там можна буде вкладати волосся, робити манікюр та педикюр... А номерний знак буде "Суперблондинка"!

Вона крутиться на високих підборах, тріпає руками пишну спідницю.

— Девушка, а какой длины у вас ноги? — запитує один із гостей.

— Метр двадцать! — відказує співачка і йде до зали.

— Ну и правильно: ноги есть, ума не надо, — тихо говорить чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Полякова будує салон краси в автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі