неділя, 03 вересня 2023 23:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Польський тижневик жорстко висміяв Папу Римського: понтифіка зобразили на російському танку

Польський суспільно-політичний тижневик Wprost жорстко висміяв Папу Римського Франциска.

Понтифіка зобразили на папамобілі замість шасі в якому російський танк. Обкладинка завтрашнього номера журналу з'явилася у стрічці видання у мережі X (Twitter).

Автор: Wprost
  Папа на танку
Папа на танку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ватикані пояснили слова Папи Римського про "велику Росію"

Слід візначити, що Польща – традиційна католицька країна, Папа Римський користується великим авторитетом.

Це вже не перша гостра суспільно-політична обкладинка тижневика Wprost. На минуле Різдво тижневик зробив малюнок, на якому окопи з українськими солдатами поступово переходять в різдвяну вечерю з дітьми і жінками. Таким чином українські солдати оберігають Різдво для своїх рідних.

Автор: Wprost
  Різдвяна обкладинка журналу
Різдвяна обкладинка журналу

Минулого тижня Папа Римський Франциск відзначився прихильними словами на користь Росії. Зокрема, під час виступу у Санкт-Петербурзі, закликав молодь не забувати про свою історичну спадщину та заявив, що росіяни – спадкоємці великої країни. Також нагадав місцевій молоді про роль імператорів Петра I та Катерини II.

МЗС України відреагувало на заяви Папи Римського. Там назвали ці слова імперіалістичною пропагандою, "духовними скрепами" і "потребою" в порятунку "великої Матінки Росії".

Зараз ви читаєте новину «Польський тижневик жорстко висміяв Папу Римського: понтифіка зобразили на російському танку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі